Met mijn klasgenoten organiseerde ik op 9 juni 2018 het Take-offfestival met het thema INSIDE OUT. Mijn afstudeervoorstelling Vers speelde er, er waren open repetities, installaties en onze ouders serveerden maaltijden, geinspireerd op ons.

Mijn vader schreef:

Romige vegetarische tomatensoep en biologische kippensoep

Rond haar zesde jaar besliste Diede dat ze vegetariër ging zijn net als haar broer Jens. Dat heeft haar best wat gekost, want oh wat was ze gek op kip en kippensoep. Gelukkig houdt ze ook heel erg van deze vegetarische romige tomatensoep. Minstens zo lekker spul met veel groenten. Handje basilicum erbij en klaar. Zo hebben wij veel vegetarisch gekookt en gegeten. Daarbij maakten wij ouders natuurlijk ook wel eens een kippensoepje, altijd biologisch, dat wel. En dan ja, dan hoorden we wel eens een verzuchting uit de vegetarische hoek komen zo van, ‘wat ruikt dat toch lekker’. Vandaag staan ze alle twee op het menu. Eet smakelijk.

Onderstaande interviews met de afstudeerders waren er te bekijken.